HTML

T.M. úr blogja

T. M. úr leírja mit gondol. Néha. Kiéli ritka exhibicionista löketeit. Politika? Közélet? Vélemény? Depresszió? Mondom, ritka. Mármint a vélemény. Meg a többi.

Friss topikok

Linkblog

– Sün! – Hö?

2009.10.17. 11:11 teemur

Mr. X, a rettenthetetlen politikus

Címkék: politikus cigányok probléma cigányság társadalmi probléma szociális rendszer

Melyik politikus szájából hangzott el? (kiemelések tőlem)

"Magyarországot két tényező terheli: a posztkommunista elit és a szocialista lopási beidegződés. Ezen felül létezik még annak a problémája, hogy a gyerekek 40 százaléka az társadalom alsó rétegeiben születik."

"Minél alacsonyabb rétegről beszélünk, annál magasabb a szülési ráta. A cigányok a születések terén kétszeresen–háromszoros felülreprezentáltak az össznépességbeli arányukhoz képest. Sokuk közülük se nem hajlandóak, se nem képesek integrálódni társadalmunkba."

"Senkit sem kell tolerálnom, aki az államból él, ezt a jogállamot elutasítja, a gyermekei oktatásáért mit sem tesz, és állandóan új kis szamurájkard-csávókat produkál."

"A családpolitikát teljes mértékben át kell állítanunk: vége kell hogy legyen a pénzbeli juttatásoknak, legesleginkább az alsó rétegeknél..."

"Az n[...]i polgármester arról számol be, hogy egy cigányasszony csak azért hozza világra a hatodik gyermekét, mert ezáltal szociális ellátórendszerünkből több pénzre tesz szert."

"Mindenkit, aki tud valami[ a társadalom számára hasznosa]t, aki küzd valami[ értelmes]ért, elfogadunk; a többieknek fel is út, le is út..."

Feloldás jövő héten. Addig is lehet tippelni a kommentekben!

 

Update: feloldás itt.

2 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://teemur.blog.hu/api/trackback/id/tr561455555

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Thilo Sarrazin (SPD), a Meghökkentő 2009.10.24. 18:11:09

Az egy hete publikált idézetek — általam parafrazálva — Thilo Sarrazin, német szocialista (SPD) politikustól származnak. Az eredeti (német) idézetek a Lettre International, a neves kultúr-folyóirat 86. számából, származnak; hogy lássát...

Trackback: Tipp 2009.10.21. 17:14:42

Félidő van. Segítek.Az illető politikus baloldali. Szocialista.Lásd: http://teemur.blog.hu/2009/10/17/mr_x_a_rettenthetetlen_politikus

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kettőbé 2009.10.18. 20:22:29

Vona Gábor? Vagy valamelyik jobbikos (bár a "szamurájkard-csávó" miatt nem is tudom, melyik politikus mondana ilyet, és hol).

teemur · http://teemur.blog.hu 2009.10.21. 12:01:06

@kettőbé: Lásd az új blog-bejegyzést "Tipp" alatt!
süti beállítások módosítása