HTML

T.M. úr blogja

T. M. úr leírja mit gondol. Néha. Kiéli ritka exhibicionista löketeit. Politika? Közélet? Vélemény? Depresszió? Mondom, ritka. Mármint a vélemény. Meg a többi.

Friss topikok

Linkblog

– Sün! – Hö?

2009.06.12. 23:48 teemur

Az SZDSZ pártkasszájára ne igyál!

Címkék: szdsz pénzek pártkassza

Magyarország21 megírta (amúgy nagyon ajánlom a blogot!), osztozzunk az SZDSZ pártkasszáján.

Ötleteljünk közösen, mit csináljon az SZDSZ az eddig ellopott és titkos számlákon őrzött pénzekkel! Mi legyen a pártkasszával? A magyar kampány kiadásokat nézve és a pletykák egy részének hitelt adva, ezt sokan 10 milliárdos nagyságrendűre becsülik. Az SZDSZ-nek most ezzel kezdeni kell valamit, mert ezt már nem tudják elverni. (Félreértés ne essék, a többi pártnak is van kasszája, de nekik, szegényeknek, még szükségük van rá.)

Tévedés. A titkos pártkasszák – többek között – pont ilyen szitukra vannak kitalálva. Most több szüksége van az SZDSZ-nek rá és tartalmára, mint valaha. Amikor minden forrás elapad (pl. párttámogatások, kampánypénz, lenyúlási lehetőségek, STRABAG kenőpénzek, stb.), legyen miből, úgymond, visszajönni. Legyen miből finanszírozni a következő kampányt, szavazatvásárlást, jótékonysági rendezvényt.

Jól van, na, tudom, értem, hogy pojénnak volt szánva. Még lehet is, hogy nevezek. Ha meg valaki véletlenül olvasná ezt a bejegyzést, feltételnül nézzétek meg a Magyarország21-et. Méltatlanul mellőzött blog.

 

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teemur.blog.hu/api/trackback/id/tr131181997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

schnee 2009.06.13. 07:21:54

Pont azert kellene szetosztani valahogy, hogy ne tudjanak visszajonni. :)

Mo21 2009.06.13. 07:26:06

Tudom, hogy igazad, de ahogy Te is mondod, poén. Nevezz, mert tényleg lesz bor.
süti beállítások módosítása